субота, 25. септембар 2010.

ДРАГАН Ј. ВУЧИЋЕВИЋ - ДОСТА ЗЛОЧИНА! Ната Месаровић коначни доказ Press OnLine

Загледао сам се у слику Нате Месаровић и наједном ми је све постало јасно. Србија је, наиме, киднапована!

Ликови попут наше вајне председнице Врховног савета судства отели су Србију од Срба и сада све нас држе као таоце. Креирали су ову несрећну земљу тачно по мери корумпираних скотова, утврдили су правила игре по којима нико осим њих не може да дође у прилику да утиче на колективну судбину, подесили су систем тако да само они могу да зарађују и само они могу да живе по европским стандардима.
Наши отмичари, наравно, свакодневно наплаћују откуп. Они користе сваку прилику да у се и пода се стрпају што више прљавог кеша. Пљачкају киднаповану нацију, све надајући се да ће на крају приче успети некажњено да уживају у плодовима свога лоповлука. Управо зато, темељно су реформисали судство. Уредили су га тачно по свом обличју. Направили су тако да у српским судовима данас има свега, само правде нема.



Сасвим конкретно, Ната Месаровић! Врховна српска судијица, жена која би, по дефиницији ствари, требало да буде највиши гарант права, правичности и морала у овом друштву. Госпођа на чију достојност ни трунка не би смела да падне... Та, дакле, Ната дефинитивно је доказала да нема наде, да нема и не може бити системског решења, да су сви заиста исти.
Видели сте већ, Ната Месаровић, председница ВСС, тајно је подигла плату Нати Месаровић, председници Врховног касационог суда!?! Мало јој било 250.000, па је сама себи дигла на 325.000! Са још два државна хонорара, намакне Месаровићка четири хиљаде еврића сваког месеца! При том, плате у српском правосуђу данас су најниже у државној управи, а људи по судовима у унутрашњости раде и за 12.000 динара! И о чему ми, молим вас, онда још уопште можемо да причамо?! Чему уопште више да се надамо кад нам је врховна судијица алава, неморална и дрска женетина која, очигледно, паре воли више од сваког писаног и неписаног закона?!
И што је најстрашније, та иста Ната Месаровић пружила нам је ових дана и најконкретнији доказ апсолутне корумпираности и тоталне покварености српске елите. Коментаришући своју неизрециву љубав према парама, поручила нам је, наиме, Месаровићка: „Размислићу да ли да проговорим, јер ако ја проговорим, биће свашта!". Ало, бре!!!
Шта то и о коме зна врховна српска судијица?! Зашто ћути, шта крије, кога уцењује? Са ким то Месаровићка преко новина тргује? Коме шаље поруку, какво то кривично дело прикрива?! И, што је најважније, колико ће то све нас на крају приче да кошта?!
П. С. Чујем да Ната Месаровић прети да ће тужити Пресс и мене због писања о њеним платама. Једва чекам. Ваљда ће на том суђењу врховна судијица коначно проговорити.

Нема коментара:

Постави коментар